Originele Zweedse staande Mora klokken

Bos fair Kwintelooijen…….helaas afgelast!

Kwintelooijen Oude Veensegrindweg 39, Rhenen

Een gezellig brocante-lifestyle-food evenement in het midden van Nederland. Het evenement vindt plaats in recreatiegebied Kwintelooijen, dit ligt tussen Veenendaal en Rhenen. Helaas is dit evenement ivm de weersomstandigheden afgelast

Midsommar Markt Slochteren

Fraeylemaborg Hoofdweg 30, Slochteren

Gezellige Scandinavische markt, geheel in de sfeer van het Midsommar feest. Deze markt wordt georganiseerd bij de Fraeylemaborg te Slochteren. Een sfeervolle locatie waar je een weekend lang in Scandinavische sferen kunt doorbrengen.

Swan market Antwerpen

Grote markt Antwerpen Grote markt, Antwerpen

Een grote lifestyle markt met een ruim aanbod van creatieve ondernemers. Hier vind je sieraden, fashion en interieur accessoires. Dit alles vergezeld van een gezellig (live)muziekje. Voor de inwendige mens een stoere verzameling foodtrucks met voor elk wat wils. Met recht een gezellig dagje uit!

Bos fair Doornse gat

doornse gat Leersumsestraatweg, Doorn

Een gezellig brocante-lifestyle-food evenement in het midden van Nederland. Het evenement vindt plaats in het Doornse gat, een natuur en recreatiegebied langs de provinciale weg N225 in de gemeente Doorn.

Brummense najaarsfair

Brummense najaarsfair Zutphensestraat, Brummen

Een gezellige markt voor jong en oud  

Scandinavië-XL

Euretco Expo Hoevelaken Koninginneweg 1, Hoevelaken

DE Scandinavische markt van Nederland. 80 stands gevuld met bijna alles wat Scandinavië je te bieden heeft. Ben je gek van het hoge noorden dan mag je dit evenement beslist niet missen!

Bosfair kasteel de Vanenburg

Kasteel de Vanenburg Vanenburgerallee 13, Putten

De wintereditie van de populaire bosfairs Op het prachtige landgoed van Kasteel de Vanenburg in Putten wordt de november editie van de bosfair georganiseerd. Wij hebben een mooie plek binnen in het kasteel en zullen naast de klokken onze stand sfeervol aankleden met bijzondere woonaccessoires en om het feest compleet te maken nemen we ook […]

Zweedse kerstmarkt

Suikerfabriek Groningen suikerlaan 20, Groningen

Een gezellige kerstmarkt maar dan in Zweedse sferen, dat en veel meer is de Zweedse kerstmarkt in de voormalig suikerfabriek te Groningen. Een geweldige locatie, enthousiaste standhouders en een gedreven organisatie zorgen elk jaar voor een super weekend boordevol sfeer, kerstgevoel en een te gekke shopping belevenis.

Nordischer Weihnachtsmarkt Leverkusen

Neuland park Leverkusen Nobelstraße 91, Leverkusen

Scandinavische kerstmarkt midden in het Duitse Leverkusen Een gezellige kerstmarkt in een mooi stadspark midden in Leverkusen(vlak bij Köln) Anders dan we in Nederland gewend zijn maar daarom niet minder gezellig. Met knapperende kampvuurtjes, een mooi aanbod van Scandinavische producten en omdat we in Duitsland zitten natuurlijk bratwurst en gluhwein! Openingstijden: Zaterdag van 14:00 tot […]