Ook de moeite waard!


Zweedseshop

Eerst was er ons klokkenavontuur. De volgende stap was een leuk aanbod van Zweedse souvenirs. Inmiddels hebben we een dusdanig groot assortiment souvenirs en bijzondere woonaccessoires dat een tweede website een logische aanvulling was op Zweedseklokken.nl

Hem62

Om onze klokken aan het ‘grote publiek’ te laten zien staan we op diverse markten en beurzen. Naast de gezellige gesprekken met bezoekers komen we ook veel leuke en boeiende mede-standhouders tegen.
Ton en Suzanne verzorgen reizen naar Värmland.
Zelf hebben ze daar al jaren een 2e woning dus zoek je iemand die alle ins en outs van Värmland kent dan zit je hier goed(ze hebben trouwens ook een aantal leuke reis en wandelgidsen over Värmland geschreven)

Atelier Vidda

Marieke maakt de mooiste Saami armbanden. Op bijna elke Scandinavische markt kom je haar wel tegen. Check snel de site en zoek de armband uit die het beste bij je past!

Nordic Delikatesser

Op markten en beurzen komen we ook vaak Peter en Astrid tegen. Zij staan bekend als de Scandinavische supermarkt en dan weet je gelijk wat voor assortiment ze aanbieden. Dus ben je toe aan een stukje culinair Scandinavië dan moet je hier maar snel een kijkje nemen!

Facebook:

Zwedenforum

Een gezellig forum waar je flink wat informatie over Zweden kan teruglezen.

Hej Hej Zweden

Nog zo’n gezellig forum over Zweden. Het ene moment serieus, het andere moment ruim tijd voor een lolletje!

Bestemming Västernorrland Zweden

Speciaal voor de liefhebbers van de provincie Västernorrland

I LOVE SCANDINAVIE

Een verzamelplaats van en voor Scandinavië liefhebbers.

Overnachten:

B&B Norraryd

Een fantastische plek om te overnachten. Heerlijke bedden, lekker ontbijt en een mooie locatie.

B&B Norraryd ligt in het zuidelijke deel van de provincie Småland. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan het glasdistrict, Öland of Karlskrona.

Lekander Bär & Boende

Op het eiland Tjörn vind je deze B&B. Een heerijke plek om helemaal tot rust te komen of als uitvalsbasis om de geweldige westkust van Zweden te ontdekken.

Bashults Gård

Net onder Jonköping ligt Bashults Gård. Een paardenboerderij met 4 kamers die boven de stal gesitueerd zijn.

Heerlijk slapen en een mooie omgeving voor een schappelijke prijs. Kortom een perfect adres voor als je op doorreis bent.

Diverse

Zwedenweb

Een website met alle mogelijke informatie over Zweden. Van vakantie tot emigreren je vind het allemaal op deze site.